Et år hvor der har været adskillige aflysninger fra dansere og dommere, så glæder én danser sig til at vende tilbage.

Den 20. udgave af ‘Vild med dans’ står inden længe for døren.

Og der er for alvor lagt i kakkelovnen til en spændende sæson, når der fra den 22. september blændes op for en ny sæson.

I forbindelse med den kommende sæson af “Vild med dans,” vil der nemlig være en række ændringer, der vil give seerne en ny oplevelse. En af de mest bemærkelsesværdige ændringer er introduktionen af en gæstedommer ved dommerbordet.

Men det stopper ikke her.

På dansegulvet får danskerne også rig mulighed for at stifte bekendtskab med en række nye dansere, der er klar til at slå deres folder på dansegulvet.

Og en af dem er Mie Moltke, der efter en pause på tre år, er klar til at genoptage sin plads på dansegulvet i den kommende jubilæumssæson af det populære TV 2-program.

Mie Moltke, der har været en del af dansefamilien siden dens første sæson, udtrykker en dyb følelse af nostalgi og glæde ved at vende tilbage til rampelyset:

“Jeg kunne bare mærke, at det gjorde noget i min krop, som er forvirrende. Jeg savner det, og jeg blev rørt”, lyder det fra den evigt populære Mie Moltke til Ekstra Bladet, da hun sidste år overværede finalen.

Og det er tydeligt, at ‘Vild med dans’ har en særlig plads i hendes hjerte, en følelse der blev cementeret, da hun modtog invitationen til at vende tilbage:

“Hele min krop sagde ja, så det var jo dejligt, at jeg blev spurgt”, tilføjede hun med et smil.

Sammen med designeren Søren Le Schmidt, er Mie Moltke klar til at indtage scenen og fortrylle seerne med deres danserytmer.