Nu er der godt nyt fra den populære sanger.

’A Beautiful Life’-hitmageren tilføjer to ekstra shows i de for længst udsolgte Royal Arena og Djurslands Bank Arena. Billetsalget til de yderst efterspurgte september-koncerter, som også er eneste mulighed for at opleve Christopher på dansk grund i hele 2024, starter torsdag den 4. april kl. 10!

I sensommeren 2023 kunne Christopher løfte sløret for sine, uden sammenligning, største headliner-shows til dato; nemlig Royal Arena i København og Djurslands Bank Arena i Aarhus! Efterspørgslen for de to shows, der bliver kulminationen på et internationalt gennembrud med filmen og musikken fra Netflix-hittet, ’A Beautiful Life’, har været enorm. Billetterne er revet væk, og Christopher tilføjer derfor to nye koncerter i de to arenaer!

Det oplyser DTDCONCERTS i en pressemeddelelse.

Læs også: ‘Badehotellets’ Otilia afslører: Var nærmest rasende over denne beslutning

”Bare det at sætte arena-koncerterne i salg var en drøm, der gik i opfyldelse – at de så endte med at gå fuldstændig udsolgt overgik faktisk min vildeste fantasi. Nu kan jeg så løfte sløret for to ekstra koncerter i arenaerne, og det er simpelthen så stort! Jeg er dybt taknemmelig. Og jeg lover at gengælde kærligheden, når vi ses til en kæmpe septemberfest i Aarhus og København,” fortæller Christopher.

Læs også: TV 2 klar med ny stærk dokumentar: Går helt tæt på

Christopher debuterede i 2010. Med utallige hits som ’Fall So Hard’, ’Ghost’, ’Tulips’, ’Told You So’ og ’Irony’ er han gennem årene blevet en af landets mest alsidige og elskede popstjerner, der senest blev hyldet med prisen som ’Årets Danske Solist’ ved Danish Music Awards 2023.

Det skete ovenpå et sjældent set internationalt gennembrud i dansk musik, da Christopher, der tidligere har hittet på hitlisterne i store dele af Asien, slog igennem som hovedrolleindehaver i Netflix-hittet, ’A Beautiful Life’, der strøg til tops globalt og i mere end 60 lande verden over!

Sangene fra filmen og det stærke bagkatalog, sendte Christopher ud på sin første verdensturné med udsolgte shows på tværs af hele USA, i Sydamerika og Asien samt rundt om i hele Europa.

Der er ikke andre danske koncerter i kalenderen og Christopher gæster heller ikke festivalerne til sommer, så de fire koncerter i Royal Arena og Djurslands Bank Arena er altså den eneste mulighed for at fange hitmageren herhjemme i hele 2024!

21. september – Djurslands Bank Arena, Aarhus – UDSOLGT
22. september – Djurslands Bank Arena, Aarhus – EKSTRAKONCERT
27. september – Royal Arena, København – UDSOLGT
28. september – Royal Arena, København – EKSTRAKONCERT

Billetsalget til ekstrakoncerterne starter via United Tickets og Ticketmaster på torsdag den 4. april kl. 10.