Nu kan du godt begynde at glæde dig.

Anders Agger, uddannet journalist og kendt for sin dybdegående dokumentarstil, har siden 1989 været en fast del af DR’s journalistiske team.

Fra sin tidlige karriere med “Heavy Agger” til den seneste “Indefra – med Anders Agger”, har Agger udforsket og delt unikke historier fra hele Danmark og udlandet. Hans arbejde inkluderer et dybtgående kig på Herlufsholm Kostskole, livet på et hospice, og det danske kongehus, samt lette sommerprogrammer med Anne Hjernøe, der udforsker Danmarks skjulte perler.

Læs også: Bekræfter: Denne stjerne gæster ‘X Factor’-finalen

Aggers evne til at fange essensen af de miljøer og mennesker, han portrætterer, har gjort ham til en af landets mest respekterede dokumentarister.

Mange børn og unge mistrives. Så meget, at der er brug for højt specialiseret hjælp. I tre måneder besøger Anders Agger Holmstrupgård – et socialpsykiatrisk bosted i Aarhus. Her er han vidne til de unges op- og nedture. Og hvor meget på kanten, det hele er. (Foto: © Mathias Klok / Marco Møller)

Og nu er der altså nye programmer på vej, nemlig endnu en sæson af programserien ‘Indefra – med Anders Agger’.

Læs også: ‘Badehotellet’-stjerne afslører: En tilfældighed ændrede alt

Det skriver DR.

“Mange børn og unge mistrives. Så meget, at der er brug for højt specialiseret hjælp. Sebastian er døgnet rundt plaget af stemmer i hovedet og har voldsomme vrangforestillinger. Kathrina selvskader, og Alvilda kæmper med flere diagnoser og mister sin far midt i det hele. I tre måneder besøger Anders Agger Holmstrupgård – et socialpsykiatrisk bosted i Aarhus. Her er han vidne til de unges op- og nedture. Og hvor meget på kanten, det hele er,” skriver DR om serien, som snart har premiere.

Det første af fire programmer kan ses den 10. april klokken 06:00 på DRTV.