Kort efter episoden, bliver der nu talt ud om hvad der skete.

Onsdag aften bød på flere intense øjeblikke i Aalborg, da Mikkel Hansen og hans holdkammerater leverede et imponerende comeback mod det tyske Kiel i Champions League.

Selvom det danske topklub måtte nøjes med en uafgjort, var spændingen intens, især efter et brændt straffekast fra Mikkel Hansen mindre end et halvt minut før tid.

Det skriver Ekstra Bladet.

Aalborgs træner, Stefan Madsen, udtrykte sin frustration, men gjorde det klart, at hans udbrud ikke var rettet mod Mikkel Hansen.

“Det var mere ærgrelse over, at vi var så tæt på i en kamp, hvor vi egentlig var så langt væk. Det kræver sin mand at gå op til sådan noget der, så det har ikke noget med det sidste eksekverede straffekast at gøre, overhovedet”, siger træneren.

Mikkel Hansens afbrænder, hvor han kastede sit straffekast direkte over målet, resulterede i en 27-27 afslutning på kampen.

For blot en uge siden maltrakterede Aalborg den samme tyske storklub med en imponerende sejr på 28-19 på udebane.

Dog forhindrede en skidt første halvleg på hjemmebane i Gigantium i Aalborg en gentagelse af triumfen. Aalborg var bagud 21-27, før de scorede seks mål i træk. Desværre var det ikke nok til det store comeback.

Aalborg indtager nu andenpladsen i Champions Leagues gruppe A med ti point, mens gårsdagens modstander Kiel topper gruppen med 11 point.