Lykken er stor hos parret, som nu har budt deres datter velkommen til verden.

Maria Hjort Kronholm har med glæde annonceret på Instagram, at hun og Michael Sommer, kendt som “Skatter” fra “Gift ved første blik” sæson seks, har budt deres første barn velkommen. Parret har givet deres datter navnet Malia.

“Velkommen lille Malia skat. Vi elsker dig højere end ord kan beskrive!” udtrykker Maria sin kærlighed og glæde over familiens nye tilføjelse.

Malia blev født den 15. marts, en fredag, efter en fødsel, der viste sig at være særligt udfordrende for Maria på grund af hendes PTSD. Oprindeligt planlagt som en hjemmefødsel, endte fødslen på Roskilde Sygehus, hvor et kompetent personale og en epidural hjalp Maria gennem veerne. Kl. 11.37 blev Malia født.

Det skriver SE & HØR.

På Instagram deler Maria sin taknemmelighed: “Vi nyder vores lille boble og det nye kapitel, kærligheden er uendelig, og vi er intet mindre end taknemmelige for berigelsen af så sund og rask en pige.”

Michael Sommer og Maria Kronholm har tidligere fejret deres kærlighed ved at gifte sig to gange; først i hemmelighed i 2021 og derefter med et storslået Askepot-bryllup i 2022.

Graviditeten har været en udfordring for Maria, som på et tidspunkt måtte sygemeldes på grund af de gener, der fulgte med.