Den livserfarne skuespillerinde er gået til politiet, efter rystende oplevelse

En indkøbstur gik ikke som Ghita Nørby havde regnet med, da hun onsdag drog ud for at handle ind.

Pludselig opdager den folkekære skuespillerinde nemlig at hendes pung er væk. Under indkøbsturen er den simpelthen blevet stjålet.

Det skriver Her & Nu

Ghita Nørby beretter, at hun blot ville tage nogle fuglefrø, og så var pungen væk. Hun har dog også en ide om, hvem der har haft svært ved at holde fingrene for sig selv. Hun er ret sikker på, at det var to mænd som hun så i butikken.

Tyveriet betød at Ghita Nørby pludselig måtte bruge en masse tid på at få anmeldt tyveriet, og snakke med politiet. Dog har hun kun rosende ord for ordensmagten, som hun beskriver som meget venlige. 

Blev heldigvis ikke slået ihjel

Ghita Nørbys søn er glad for at der “bare” var tale om et tyveri.

“Min søn siger, det er godt, jeg ikke ligger på hospitalet eller er blevet slået ihjel,” lyder det fra Ghita Nørby.

Ghita Nørby er uddannet ved Det Kongelige Teaters elevskole og har medvirket i et utal af teaterforestillinger, film og serier siden hun blev uddannet i 1956.

Blandt andet kender danskerne hende fra ‘Baronessen fra benzintanken’, ‘Matador’, ‘Riget’ og ‘Ørnen’. Derudover har hun blandt andet også modtaget flere Bodil- og Robert-priser. Hun er desuden også udnævnt til ridder af Dannebrog i 1973 og udnævnt til kommandør i 1996.

Nordsjællands Politi bekræfter overfor mediet, at de har modtaget en anmeldelse om et tyveri, og nu er i gang med efterfroskningen.