Tilsyneladende skal der mere end penge til, hvis man vil lokke George Clooney til noget. I hvert fald er 230 millioner kroner ikke nok til at overbevise ham.

George Clooney er en af de mest kendte skuespillere i verden. Han har tilbragt omtrent 40 år i showbusiness, og er tilsyneladende meget selektiv, når det kommer til jobmulighederne.

Denne artikel blev bragt for første gang i 2021.

Den 60-årige ‘The Ocean’s Eleven’-skuespiller har nemlig afsløret, at han takkede nej til 35 million dollars (230 millioner kroner) for blot én dags arbejde. Arbejdet bestod af at være en del af en reklame for et flyselskab.

Clooney blev interviewet af The Guardian om sin kommende film ‘The Tender Bar’, og om han synes, han har ‘penge nok nu’, skriver The New York Post.

“Jeg blev tilbudt 35 millioner dollars for én dags arbejde for et flyselskab, men jeg talte med min kone om det, og vi besluttede, at det ikke var det værd,” sagde George Clooney.

Med henvisning til konen Amal Clooneys mangeårige arbejde inden for menneskerettighedslovgivning, forklarede George Clooney, at det pågældende flyselskab var forbundet med ‘et land, der, selvom det er en allieret, til tider er tvivlsomt’.

“Hvis det tager ét minuts søvn væk fra mig, er det ikke det værd,” forklarede den 60-årige skuespiller.

George og Amal blev gift i 2014, og har sammen de fireårige tvillinger Ella og Alexander. Clooney forklarede også, hvorfor han har valgt at trække sig en smule fra skuespillet i de senere år.

“Generelt er der bare ikke så mange gode muligheder. Og jeg behøver ikke at spille skuespil,” sagde han.

“Min kone og jeg havde denne samtale, da jeg fyldte 60 år i sommer. Jeg sagde: ‘Jeg kan stadig hoppe rundt ret godt, og vi elsker begge det, vi laver. Men vi skal sørge for, at vi ikke booker fjollet’. Så en del af det er bare os, der sørger for, at vi lever vores liv.”

I et interview i podcasten ‘WTF With Marc Maron’ åbnede Clooney op om at have fået børn i en sen alder.

“Jeg havde denne samtale med Amal den anden dag, fordi jeg fyldte 60 år. Vi er nødt til at gentænke, hvordan vi lever vores liv,” sagde han, og tilføjede, at samtalen handlede om at nedtone deres karriere for børnenes skyld.

“Vi arbejder meget. Begge to. Hun arbejder enormt meget. Det betyder ikke, at vi ikke udfører et arbejde, for vi skal udføre et arbejde. Hvis du ikke har et arbejde, er du død. Vi skal også sørge for, at vi bruger mindre tid bag en computer eller tager til locations.”

George Clooney reflekterede også over det faktum, at han er fyldt 60 år. Og han har det tilsyneladende helt fint med sin alder.

“60 er et tal, men jeg har gjort alt det fysiske, banket på træet, og jeg er i god for. Jeg føler mig sund. Som 60-årig kan du slå djævelen en smule. Som 80-årig kan du ikke, og det er 20 år fra nu. 20 år går lynhurtigt, og hurtigere, når du bliver ældre,” sagde han.