Selvom vi endnu ikke har nået sommeren, er der allerede en grund til at se frem til efteråret, når Geggo og Cengiz Salvarli fra ‘Familien fra Bryggen’ vender tilbage til tv-skærmen med et helt nyt program. Efter at have forladt ‘Bryggen’ og begivet sig ind i podcastverdenen med ‘Geggo og Cengiz – Helt ærligt‘ på Podimo, er parret nu klar til at tage seerne med på en ny rejse.

I deres seneste podcastafsnit løfter de sløret for deres nye projekt, der vil være en blanding af reality og bolig.

“Vi er gået i gang med et tv-program, som handler om vores liv og hus. Det er noget nyt og anderledes, end hvad vi har været vant til,” afslører Geggo i podcasten, der ønskede at skabe noget nyt og adskille det fra ‘Familien fra Bryggen’.

Geggo indrømmer, at hun var bekymret for, at det nye program ville blive en gentagelse af ‘Familien fra Bryggen’, men uden de andre medvirkende. Hun forklarer også, at hun var blevet mentalt træt af ‘Bryggen’ og var ivrig efter at prøve noget andet.

Det nye program vil tage seerne med på parrets rejse, lige fra de køber deres nye hus til det, det er blevet til i dag. Cengiz forklarer, at det er filmet anderledes, og der er et helt nyt hold og produktionsselskab bag programmet, som stadig vil blive vist på TV3 og Viaplay.

Selvom titlen på det nye program endnu ikke er afsløret, lover Geggo og Cengiz, at der vil komme små teasere i tiden op til premieren. De bekræfter også, at Linse Kessler vil være en del af det nye program.

Geggo og Cengiz’s nye bolig-eventyr vil uden tvivl vække interesse og give seerne et friskt indblik i deres liv og hjem, mens de navigerer i deres nye, spændende projekt.