Det kan muligvis være slut for kendissen.

Man skal stoppe mens legen er god.

I den seneste episode af deres podcast, ‘Helt ærligt’ på Podimo, deler “Geggo” og Cengiz åbent deres tanker omkring deres program ‘Langt fra Bryggen’ og afslører samtidig nogle af de tanker, de har gjort sig om programmets fortsatte eksistens.

I podcasten reflekterer Geggo ærligt over hendes udfordringer med at tro fuldt og helt på sig selv og deres projekter. På trods af Cengiz’ forsikringer om programmets succes på baggrund af seertal, erkender Geggo sin tendens til at underminere sig selv, især når det kommer til hendes egne præstationer, som eks. hendes kampagner på Instagram. Det skriver Her & Nu.

Cengiz bidrager til samtalen ved at påpege, at Geggos høje standarder og ønske om at præstere godt kan være årsagen til hendes tvivl. Geggo bekræfter, at det ikke handler om manglende bekræftelse, da hun er omgivet af støttende mennesker, men snarere om hendes personlige tvivl på egne evner og projekter.

Den manglende tro på sig selv har sat spørgsmålstegn ved, om de skal kaste sig ud i endnu en sæson af ‘Langt fra Bryggen’. Geggo deler, hvordan hendes bekymring om, hvordan projektet ville blive modtaget, satte tvivl omkring hele processen. Selvom programmets succes blev understreget af positiv feedback og imponerende seertal, erkender Geggo, at hun stadig tvivler på, om hun bør fortsætte som en offentlig personlighed.

Trods kærligheden til tv-produktion og hendes erfaringsrige karriere inden for branchen, føler Geggo sig periodisk træt af rollen som offentligt ansigt. Hun åbner op om de øjeblikke, hvor hun fantasere om at flytte til fjerne destinationer som Bangladesh for at undslippe rampelyset.