Den unge greve taler ud i stort internationalt interview

Hvis du tror at den 23-årige greve er et velkendt ansigt herhjemme, så skulle du prøve at tage et smut til Holland.

I disse dage er grev Nikolai, som for alvor har fået sat modelkarrieren i femte gear, nemlig at finde på forsiden af det hollandske modeblad Numéro.

Men det var ikke kun skarpe billeder magasinets redaktører kunne få ud af den unge greve. I forbindelse med photoshootet gav Nikolai også et eksklusivt interview, hvor han blandt andet bliver spurgt ind til hans forhold til mode.

Og selvom den unge greve i forvejen har fået en god start på modelkarrieren, så drømmer han om endnu mere mode – sågar et arbejde på den anden side af kameralinsen, skriver BILLED-BLADET.

– Mode er for mig noget ret stort. Først og fremmest nyder jeg at arbejde med mode. I fremtiden ville jeg elske at eksperimentere med flere aspekter af modeindustrien, fortæller Nikolai i interviewet med Numéro, hvor han dog understreger at intet er hugget i sten endnu, men at drømmen på nuværende tidspunkt er at arbejde indenfor modeindustrien – og helst i udlandet.

Derfor går turen til Australien

Og inden længe skal det unge medlem af den royale familie for første gang forsøge sig i det store udland på egen hånd – og sågar på den anden side af jordkloden.

Efter sommerferien tager Nikolai nemlig hul på et semester på University of Technology i Sydney i Australien.

Her skal greven, sammen med kæresten Benedikte Thoustrup, være opslugt i bøger og kulturoplevelser fra august til november.

Og hvorfor valget lige er faldet på ´the land down under’ blev Nikolai spurgt ind til af modemagasinet.

– Valget faldt på Australien, fordi det er meget fremmed og spændende for en dansker som mig. Jeg har aldrig været så langt væk hjemmefra, og jeg tror på, at det at se dette hjørne af verden skal man bruge mere end to ugers ferie på. Derfor ville jeg gerne flytte dertil, afslører en tydelig spændt greve, der snart kan se frem til sol, surfing og kænguruer.