Dronningen af pop blev fundet livløs natten til lørdag

Den 64-årige Madonna blev lørdag fundet livløs, hvorefter hun blev hastet til hospitalet og indlagt på intensiv. Her blev hun intuberet for mindst en nat, og hun er nu vågen. Det skriver mediet Page Six.

Hendes ene datter Lourdes Leon har været ved hendes siden hele vejen igennem.

Madonnas mangeårige manager, Guy Oseary, delte på Instagram onsdag, at hans klient havde “udviklet en alvorlig bakteriel infektion, som førte til et flere dages ophold på intensiv.”

En kilde har fortalt til Page Six, at selvom Madonna er ude af intensiv, så er hun fortsat under medicinsk behandling. De forventer dog, at hun kommer sig fuldstændigt.

Tidligere på året annoncerede Madonna, at hun ville lancere sin “Celebration” turné i anledning af 40-års jubilæet for hendes musikkarriere.

Den 84-dages globale turné var forventet at begynde den 15. juli i Rogers Arena i Vancouver, men Osearys Instagram-opslag afslørede, at det er blevet udskudt på grund af helbredsbekymringerne.

“Vi vil dele flere detaljer med jer, så snart vi har dem, inklusiv en ny startdato for turnéen og for ombookede shows,” tilføjede han.

Madonnas turné skulle have krydset Atlanten til Europa den 14. oktober, før den vendte tilbage til Nordamerika den 13. december og fortsatte indtil den 30. januar 2024.

Grammy-vinderen lovede at fremføre hendes største hits fra hendes selvbetitlede debut i 1983 gennem hendes 2019 album, “Madame X”.

“Jeg glæder mig til at udforske så mange sange som muligt i håbet om at give mine fans det show, de har ventet på,” sagde hun i en erklæring til Page Six i januar.

Madonna turnerede sidst fra september 2019 til marts 2020.