Skuespiller Robert Hansen er nu atter en fri mand, efter han har afsonet en fire måneders dom for vold med fodlænke i sit hjem. Dette markerer afslutningen på en turbulent periode i skuespillerens liv, hvor han stod overfor retslige konsekvenser for vold mod sin tidligere kæreste. Hansens advokat, Erbil Kaya, bekræftede over for B.T., at Hansen ikke længere er under fodlænke og har fuldført sin straf.

For fire måneder siden annoncerede Hansen selv på Instagram, at han var begyndt sin fodlænkeafsoning i sin lejlighed på Frederiksberg, efter han blev idømt fire måneders ubetinget fængsel af byretten i Frederiksberg. Dommen faldt efter anklager fra hans ekskæreste, den tidligere realitydeltager Nynne Larsen, som anklagede ham for tre tilfælde af vold, hvoraf han blev dømt for to.

De voldelige episoder fandt sted i november 2020 og marts 2021, hvor Hansen angreb Larsen med knytnæveslag og med en guitar. Angrebet var så voldsomt, at guitaren gik i stykker. Disse handlinger skete i Hansen og Larsens fælles hjem på Frederiksberg.

Efter domsafsigelsen valgte Hansen ikke at anke, men ansøgte om og fik godkendt afsoning med fodlænke. Ud over fængselsstraffen blev Hansen også dømt til at betale omkostningerne ved retssagen, som blev anlagt af Larsen.

Hansens afsoning har været præget af planlagte gåture og tid derhjemme. 

Robert Hansen har valgt ikke at kommentere sin tilbagevundne frihed offentligt.