Blot timer efter Frankrig snuppede EM-sejren i håndbold, er en spiller nu i alvorlige problemer.

En triumferende hjemkomst for de franske håndboldherrer efter deres sejr ved EM blev brat afbrudt af en alvorlig hændelse i Paris.

Fløjspilleren Benoit Kounkoud er blevet anholdt for voldtægtsforsøg, som fandt sted under holdets fejring på en natklub nær Champs-Élysées.

Ifølge flere franske medier, herunder Le Parisien, eskalerede festlighederne tragisk, da Kounkoud angiveligt trak sine egne bukser ned og forsøgte at voldtage en ung kvinde på klubben.

En hurtig indgriben af en sikkerhedsvagt forhindrede en yderligere eskalering af situationen, indtil politiet ankom og foretog anholdelsen.

Den 26-årige Kounkoud, der spiller for den polske storklub Kielce, havde tidligere bidraget til Frankrigs succes ved EM med fem mål, selvom han ikke var med i finalen mod Danmark.

Sagen skaber nu overskrifter i både Frankrig og internationalt, idet den lægger en dæmper på fejringen af deres sportspræstation.

Det står nu til de retslige myndigheder at afklare omstændighederne og konsekvenserne af Kounkouds handlinger på den skæbnesvangre aften.