Nu svirrer rygterne og spekulationerne endnu en gang.

Kate Middleton har været heftigt diskuteret på de sociale medier i den seneste tid.

I januar gennemgik hun en operation i maveregionen og ‘forsvandt’ derefter. Det førte til store spekulationer, hvorfor Kate ikke optrådte på nogle offentlige billeder og hvor hun mon befandt sig.

For et par dage siden delte hun et billede på Instagram, som hurtigt fik stor kritik og blev beskyldt for at være manipuleret. Kort efter brød Kate Middleton selv tavsheden og indrømmede, at billedet var redigeret af hende selv.

I går var der endelig et nyt billede af Kate i offentligheden, men nu svirrer rygterne igen, for er det også manipuleret?

Det skriver Page Six.

Det nyeste billede viser Kate på bagsædet af en bil sammen med William.

Nu mener brugere på sociale medier, at det nye billede også er redigeret.

Har ingen andre lagt mærke til, at det seneste billede af #KateMiddleton i bilen… murstenene i bilvinduerne, ser ikke ud til at matche murstenene uden for bilen… Er dette endnu et redigeret billede,” undrede en bruger på X sig mandag.

“Murstenene på billedet i vinduet har nye, jævnt fordelt fuger, mens murstenene uden for bilen er fra en ældre bygning, hvor fugerne er ujævne og slidte,” tilføjede en anden, der forklarede forskellen på de to mønstre af mursten.

En tredje person teoretiserede, at billedet oprindeligt blev taget i julen 2023 — sidste gang Middleton blev set før hun gennemgik en abdominal operation i januar.

“De brugte et billede fra juledag. De slettede hendes ørering, kanten på hendes hat kan tydeligt ses, ligesom toppen kan ses dække for rektanglet i bilens indre… derefter tilføjede de noget støj for at gøre det sværere at skelne redigeringerne… de er virkelig dårlige til dette!!!” skrev X-brugeren.

Du kan se billede HER.