Prins Joachim og Marie flytter til USA

Der har mildest talt været intriger i det danske kongehus gennem et stykke tid nu. Prins Joachim og Marie har været skubbet til side, og det virker tilsyneladende til, at stemningen i det danske kongehus er presset.

Der er dog ikke længe til at Prins Joachim og Marie flytter til Washington D.C., og dermed kan få lidt fysisk afstand til livet i det danske kongehus.

Noget kunne tyde på, at det er den rigtige beslutning for hele kongehuset. I hvert fald hvis man skal tro kongehusekspert, Lars Hovbakke. Han udtaler han til Se og Hør:

– Det er godt for alle parter, at de nu får deres eget. Det betyder også, at man så kan tage det mere roligt fra de centrale personer i kongehusets side. Så det er win-win for alle.

Han fortsætter desuden omkring, hvad det specifikt betyder for Joachim og Marie:

– Det betyder rigtig meget for dem, for nu kan de komme lidt på afstand af den øvrige del af familien, og samtidig kan de få en anden rolle og komme til at leve et mere selvstændigt liv, som giver indhold for dem.

Han deler dog også sin mening om fremtiden for Prins Joachim og Marie, som for nogen kan komme som foruroligende nyt:

– Jeg tror ikke, de vender hjem foreløbig. Og spørgsmålet er, om de nogensinde kommer tilbage.

Om han får ret i sin forudsigelse må tiden vise. I hvert fald står Prins Joachim og hans familie til at flytte fra Danmark inden længe.

Du kan læse mere om Prins Joachim her.