Den overskrifttrækkende kendis vil tilbage, lyder meldingen

En royal ekspert og forfatter hævder, at Meghan Markles seneste træk indikerer, at hun ønsker at genoptage sin karriere i Hollywood.

Den royale ekspert Tom Bower adresserede på ‘Don Wootton Tonight’ den seneste tids rygter om, at Meghan Markle skulle være i spil til en rolle i filmen ‘The Bodyguard’.

Her sagde han, at Meghan Markle har været i tvivl om, hvad hun skulle gøre med sit liv og sin karriere.

“I sidste uge talte vi om, at hun havde haft en uge i helvede, og at hun absolut ikke aner, hvad hun skal gøre,” sagde Tom Bower ifølge Daily Star.

Desuden mener han, at det er Meghan Markles egne publicister, der har lækket historien om, at Kevin Costner skulle være interesseret i at bruge hende til en ny version af ‘The Bodyguard’.

“Så som svar på, at hendes publicister i denne uge har lækket den latterlige historie om, at Kevin Costner vil caste hende i en ny version af filmen The Bodyguard, vender Meghan tilbage til Hollywood, hvor hun aldrig var i første omgang. Men hun er nødt til at føler sig ønsket,” udtalte han.

Han blev også bedt om at kommentere på den seneste tids rygter om, at der skulle være ægteskabelige problemer mellem hende og prins Harry.

Spørger man Bower, er der dog ikke hold i dette. Tværtimod er det faktum, at de hver især har et ønske om at forfølge deres egne karrierer, blot et tegn på et moderne ægteskab – og altså ikke på, at der skulle være problemer i ægteskabet.

“Det er bare et moderne ægteskab. Folk har forskellige interesser. Til alle dem på Twitter, der siger, at de er ved at blive skilt… Jeg siger, at jeg vil se beviserne først,” lød det fra ham.

For nylig bragte Daily Star en historie om, at Meghan Markle er blevet opfordret til at droppe prins Harry, hvis hun ønsker at redde sin karriere som skuespiller.

Parret er ikke længere royale, og har derfor heller ikke royale pligter. Desuden er der ingen af dem, der har fast beskæftigelse.