Sarah Louise kan nu afsløre et tæt samarbejde hun har haft det seneste stykke tid.

Den tidligere forsidefrue Sarah Louise Christiansen har det seneste års tid haft et tæt samarbejde med en anden dansk kendis.

Og nu er hun klar til at løfte sløret for projektet.

“Jeg har det, som lige inden vognen slippes oppe på toppen af en rutchebane. Forventningen og nervøsiteten er overvældende, og samtidig glæder jeg mig,” skriver Sarah Louise i et opslag på Instagram.

Sarah Louise Christiansen er stifter og ejer af virksomheden ‘NFT Super Lab’.

NFT står for Non-fungible tokens og er en type digital aktiv, som kan bruges til at repræsentere ejerskab af digitale værdier såsom musik, videoer, kunstværker og andre digitale objekter mm.

Og kunstværker er lige præcis, hvad Sarah Louise har kastet sig ud i med virksomheden ‘NFT Super Lab’.

Sarah Louise Christensen løfter sløret for et hemmeligt projekt hun har haft sammen med selveste Casper Christensen.

“Vi er meget stolte af at kunne præsentere ‘The Freudian Slip’. Et kunststykke af format, der tager udgangspunkt i Casper Christensen og hans egen dans med instinkter, seksuelle, aggressive drifter, behov og ønsker og alle samfundets normer og regler,” står der i et opslag på virksomhedens Instagram og fortsætter:

“En oldgammel fortælling om menneskets kamp imellem over-jeg’et og id’et afsendt fra fremtidens teknologi i form af en unik NFT kollektion med unik tilhørende plakat. Casper som du aldrig har set ham før. Der bliver skabt både eftertænksomhed, forargelse, genkendelse med fotografisk indsigt i menneskets og Caspers indre. Den NFT og plakat, du får, bliver du den eneste i verden, der ejer, står der fortsat om kollektionen.”

Der er få dage til offentliggørelsen og kunne du tænke dig at være den lykkelige ejer, så koster hvert unikke NFT 2000 kroner.

“Kollektionen er baseret på seks historier og består af 2000 unika kunstværker. Vi holder fast i mystikken omkring kunsten. Den NFT, man køber, er random valgt af vores system,” står der på hjemmesiden.

Dog er der en bonus ved at være hurtig ude.

Er man blandt de første hundrede købere, så er der en lille bonus at hente.

“De første 100 NFT købere får adgang til launch party med Casper Christensen den 14. april på klubben Museo,” står der fortsat på siden.

At mødet skal foregå på ‘Museo’ er nok ikke helt til tilfældighederne.

‘Museo’ er nemlig ejer at ‘Remee’, der har lagt lokation til mange af billederne, som blandt andet er taget i hans pool og foran Remees hus.

Det er fotografen ‘Sebastian Falck Stigsby’, som står bag den unikke kunst med billederne.