På søndag, den 3. marts, er der premiere på den sidste sæson af ‘Badehotellet’.

Når ‘Badehotellet’ blænder op for en ny sæson på søndag, er det den sidste af hit-serien. Serien har i den grad været en succes, og i 10 år har Badehotellets mange fans, troligt fulgt med.

Bag serien er forfatterne Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Sammen har de skrevet serien og i et interview med TV 2 som man kan læse på TV 2’s presseside, fortæller de nu selv, hvad de er mest glade for ved den særdeles populære serie – og samtidig hvad der har været vanskeligt.

“Vi er rigtig glade for blandingen af drama og komedie. Det er en vanskelig balancegang at få seerne med på, at man det ene øjeblik kan fælde en tåre og det næste le, fordi karaktererne minder om noget i os selv. Og så er vi utroligt glade for hele skuespillerholdet, der uforfærdet og gennem alle sæsonerne har leget med på vidunderligste vis. Udover det holder vi af hele seriens tematiske understrøm: at gæsterne har mest travlt med deres egne små problemer, mens de lukker øjnene for den store verdens vanskeligheder,” fortæller de to til TV 2.

Det er Stig Thorsboe og Hanna Lundblad som er forfatterne bag ‘Badehotellet’. Foto: TV 2 Presse

Men på trods af, at forfatterne fortæller at de kan være en vanskelig balancegang, så er der absolut ingen tvivl om, at det er lykkedes til perfektion. Serien har været et enormt hit og mange fans glæder sig til at der er gensyn med serien på søndag.

De to forfattere fortæller også, at de ikke kan udpege en favorit scene eller et favorit afsnit.

De beskriver det blandt andet som ‘en fest’ at skrive det sidste afsnit i tredje sæson, hvor et filmhold flytter ind på hotellet, hvor der skal produceres en stumfilm med Hr. Weyse.

Men nu har serien snart for alvor nået sin ende.

Seerne kan glæde sig til, at der er gensyn med flere gamle ansigter, når serien vender tilbage på skærmen.

Du kan se Badehotellet på TV 2 den 3. marts kl. 20.00 og på TV 2 Play.