Nu vender han tilbage med mikrofonen i hånden

Da han vandt, var det i den forkerte krop. Det var det også, da han kort efter sin ‘X-Factor’-sejr i 2011 optrådte under Copenhagen Pride – dengang som Sarah.

Men nu, over ti år senere, er ‘X-Factor’-stjernen klar til at vende tilbage til scenen i den første optræden efter sit kønsskifte i 2018. For når Pride igen i år løber af stablen i København, så bliver det med en helt særlig kendis på scenen.

Den tidligere “X Factor”-vinder Noah Skaalum er nemlig klar til at optræde for første gang, siden han vandt talentkonkurrencen i 2011.

Det skriver Noah Skaalum i et opslag på Instagram.

“Jeg er DØD nervøs, det rumler i maven, og jeg kommer helt sikkert til at tisse lidt i bukserne når vi går på scenen. Det er første gang, jeg skal synge offentligt, efter jeg skiftede køn, og det skræmmer mig faktisk lidt,” kommer det blandt fra Noah Skaalum i opslaget og tilføjer:

“Det er første gang, jeg skal synge offentligt, efter jeg skiftede køn, og det skræmmer mig faktisk lidt, MEN jeg glæder mig også.”

Noah Skaalum, der i 2011 var kendt som Sarah Skaalum Jørgensen, før han skiftede køn og navn, skal optræde med den danske musiker Bryan Rice, som har inviteret “X Factor”-vinderen med på scenen.

Og den danske musiker glæder sig til at få selskab af den tidligere ‘X Factor’-vinder, som udover kønsskiftet også er blevet familiefar.

‘Jeg er så lykkelig og stolt over at du vil dele dit talent med mig den aften. Jeg ved, at det er vildt for dig at ‘vende tilbage’, men du er i gode og kærlige hænder og jeg tror på, at det er endnu et vigtigt skridt i din fantastiske rejse,” skriver Bryan Rice i en kommentar til Noah Skaalums opslag.

Bryan Rice-koncerten løber af stablen i starten af Pride Week søndag 13. august klokken 19.30.