Det famøse underholdningspar har truffet en stor beslutning

Dansktop-duoen Keld og Hilda Heick har altid haft mange jern i ilden. Når de ikke har travlt med at rejse land og rige rundt, kaster de sig ud i diverse sidebeskæftigelser, lad det sig være bogudgivelser, TV-programmer og sågar en deltage i ‘Vild med dans’ i 2020 fra Hildas side.

Et af de større projekter den dynamiske duo har kastet sig ud i, var at bygge drømmehjemmet fra bunden, præcis efter deres egne ønsker og behov.

For fem år siden kunne parret endelig flytte ind i villaen i Trørød. Hjemmet befinder sig i to plan og har sågar indbygget elevator, skulle alderen snart trænge sig på. Den oprindelig plan var at Heick-legenderne skulle bruge resten af deres forhåbentlig mange år endnu i den unikke bolig.

Men nu lyder det til at der snart skal slæbes flyttekasser igen.

I et interview med Newsner Danmark fortæller ægteparret, at de går med tanker om at flytte i noget mindre, da de to etager og det den store grund efterhånden er overflødig.

– Vi regner ikke med at blive her, for børnebørnene er store, og vi har ikke brug for så meget plads længere, så vi har været ude at se på noget mindre, fortæller Keld Heick til mediet.

Parret satser på at have flyttet fra deres tidligere drømmehjem om to-tre års tid, og gerne i en bolig på et plan og med færre kvadratmeter at skulle tage sig af.

De har allerede nu været ude og kigge på interessante ejendomme i det nordsjællandske, hvor parret i forvejen bor og gerne vil forblive. De udelukker dog ikke, at deres fremtidige hjem kunne være at finde i Roskilde eller København.

– Men vi skal ikke alt for langt væk, for så skal familien jo køre langt for at se de gamle. Min mor flyttede langt væk, da hun blev gammel, og det var altså megen kørsel, når man er enebarn, og hun skulle have hjælp, siger Hilda Heick ærligt.