Den danske Tour-rytter takker pænt nej

I årets Tour de France, hvor den danske stjernerytter, Jonas Vingegaard, skal forsøge at forsvare sin gule trøje fra sidste år med næb og kløer, har der allerede været hård kamp mellem danskeren og hans evige rival, Tadej Pogacar. 

Igen i år er det ifølge bookmakerne en vaskeægte gyser mellem danskeren og sloveneren, da de fra løbets start begge har været suveræne favoritter sammenlignet med Tourens øvrige ryttere. 

Duellen mellem de to lader til at være meget tæt, og i skrivende stund, er der 10 sekunder fra danskeren og ned til konkurrenten. 

Og topatleterne, som er en kategori både Jonas Vingegaard og Tadej Pogacar indgår i, holder sig gerne helt tæt til deres strikse kostplan, for at kunne gøre god figur på landevejen.

Alligevel har den ydmyge Glyngøre-dreng valgt at takke nej til en række moderne trylledrikke, der ellers er en fast bestanddel i resten af Tour de France-feltet. 

Men Jonas Vingegaard lægger ikke skjul på, at på trods af de trylledrikkene giver mere energi, bedre resititution og mindre mælkesyre i musklerne, så siger han fri. 

Det løfter holdchefen for det hollandske cykelhold, Martijn Redegeld, sløret for i et hudløst ærligt interview med B.T: 

“Jeg har haft diskussionen med ham igen i forbindelse med forberedelserne til Tour de France. Det var ikke for at overtale ham, men for at forklare ham, at de her kosttilskud kan give en lille fordel”. 

Men ikke desto mindre, så valgte den danske cykelstjerne at takke nej.