Fie Laursen har taget endnu en stor beslutning.

I sidste uge besluttede reality-stjernen Fie Laursen, at det skulle være slut med hendes OnlyFans, og ville lukke sin profil ned.

Men det er ikke den eneste store beslutning, som hun har taget på det sidste.

Nu afslører hun, at det er slut med livet i den spanske varme.

Hun har nemlig besluttet, at rive teltpælene op og flytte med sin nu 9 måneder gamle søn Mateo.

“3 år i Spanien kom til sin afslutning. Hvilken rejse. Jeg vil fortsætte med at lære spansk, jeg elsker sproget, og mine år her har lært mig så meget om mig selv og andre. Jeg har altid været en åben bog, men min flytning er privat,” skriver hun på Instagram og fortsætter:

“Jeg vægter ikke andres nysgerrighed højere end min familie. Jeg har bare besluttet at flytte tættere på min søns far, fordi han er så cool, og der vil stadig være palmer. Spanien vil altid være i mit hjerte.”.

Men kommentaren om palmerne, afviser realitystjernen altså sine følgers spekulationer om, hvorvidt hun skulle være på vej til Danmark.

I en spørgerunde på hendes Instagram-profil afviser Fie, at der noget drama omkring hendes flytning, hun vil bare gerne flytte tættere på Mateos far.

Fie Laursens søn var lige begyndt i vuggestue i Spanien, men her nåede han altså kun at være tre gange, før at Fie besluttede sig for at hjemmepasse ham, fordi hun ifølge eget udsagn så en pædagog kysse et andet barn på munden.

I sin Instagram-story skriver Fie også, at hun har fået en del reaktioner og hate fra folk, som ikke mener, at hun skal flytte.

Fie understreger, at hun ikke har noget familie i Spanien, og derfor ikke ser et problem med at flytte.

Det må være lidt af en stikpille til hendes bror Boris, som også bor på den spanske solkyst.