Den populære underholdningsvært afslører nu, at han har svært ved at leve med lægens diagnose

‘Min far havde det, og min søster har det. Så jeg vidste det godt. Jeg har bare aldrig fået taget mig sammen til at få diagnosen eller finde ud af, hvad der var af hjælpemidler, så der var nogle mennesker, der stille og roligt fik skubbet mig hen til en udredning’.

Sådan taler den tidligere tv- og radiovært Felix Smith ærligt ud, da han gæstede den tidligere minister Manu Sareens podcast, ADHD.

I podcasten kan Smith afsløre, at ham for halvandet år siden fik konstateret ADHD, som er en diagnose han har svært ved at leve med, men som hans nærmeste omkring sig godt vidste, kunne forklare hans daglige adfærd.

ADHD er en diagnose der typisk karakteriseres ved tegn på koncentrationsbesvær og hyperaktivitet.

Og det er netop disse symptomer Felix Smith kæmper med på en daglig basis. Han forklarer blandt andet, at han ofte har brug for et pusterum fra det offentlige liv, for bare at kunne sidde for sig selv – ellers kan stress og humørsvingninger godt trænge sig ind i hans krop.

‘Jeg har brug for at være alene tit. Ellers kan jeg ikke eksistere. Jeg skal bruge lige så mange timer derhjemme alene, som de timer jeg er på arbejde’, uddyber Smith.

Smith har ikke været at finde på den danske sendeflade i to år, da han valgte at trække sig fra tv-skærmen, for at komme sig over en hård skilsmisse samt hans fars død.

I dag lever han af en gammel drøm, der endelig er blevet realiseret: lave tøj til hundeluftere.