Den erfarne Tv-stjerne fortæller om et noget utraditionelt teenageliv.

Hvis du troede, du kendte alt til tv-værten Felix Smith, er der en skjult perle fra hans fortid, der vil få dig til at løfte øjenbrynene og måske endda fnise.

Den legendariske tv-vært gæstede for nylig Elisa Lykkes frække podcast “Fantasier,” hvor han åbnede op om sin ungdom og afslørede et “studiejob”, der nok vil overraske de fleste.

I den ugentlige podcast, der er kendt for sin ufiltrerede og dristige tone, havde Smith slået sig ned med parterapeut og sexolog Amanda Lagoni for at diskutere livets mere lystfyldte aspekter.

Og det var her, at 46-årige Felix Smith, værten bag sejlprogrammet “Vind i Sejlene,” besluttede sig for at dele en saftig hemmelighed fra sine teenageår.

“Jeg var Sexualist, da jeg var 14,” afslørede Smith med en knusende ligefremhed. Han forklarede, at de forskellige kommuner dengang havde hold af såkaldte “Sexualister,” hvis opgave var at besøge folkeskoler, gymnasier, efterskoler og ungdomsklubber for at undervise om prævention på en måde, der talte til de unge.

Det mest mindeværdige var måske Smiths egen beskrivelse af, hvordan han demonstrerede, hvordan man anvendte et kondom, inden han selv havde haft sin seksuelle debut. Det er hvad vi kalder engagement!

Uddannelsen til Sexualist var ikke din sædvanlige skolegang. Smith mindedes, hvordan de blev grundigt uddannet på kommunalt niveau, herunder studieture til København, hvor de besøgte steder som swingerklubber og transvestit-miljøer under kyndig vejledning af lærere. Det er ikke noget, du hører hver dag!

Men det var ikke alt. Podcasten er også kendt for at få gæsterne til at afsløre, hvornår de sidst har dyrket sex, og her var Smith ligeså ærlig.

Han erkendte, at sommeren havde været en tørkeperiode i hans kærlighedsliv, og at det sidste seksuelle eventyr var før sommerferien.

Så der har du det, folks. Felix Smith, kendt for sine sejlprogrammer og tv-optrædener, havde engang et utraditionelt studiejob som ungdomssexolog. Hvem havde troet det? En ting er sikkert: denne podcast-episode vil uden tvivl få dig til at se tv-værten i et helt nyt og overraskende lys!