Nu er der endelig nyt om fodboldspilleren.

FC Midtjylland og fodboldverdenen har holdt vejret siden den skræmmende episode den 20. februar, hvor den talentfulde svenske midtbanespiller, Kristoffer Olsson, pludselig mistede bevidstheden i sit hjem.

Bekymringen og uvisheden har været stor, men nu bringer klubben en længe ventet opdatering, der bringer håb og lettelse.

Ifølge den seneste meddelelse fra FC Midtjylland på deres officielle hjemmeside, har Olsson været igennem en række omfattende undersøgelser, der har afsløret, at han blev ramt af flere små blodpropper i hjernen.

I den kommende tid vil det medicinske team forsigtigt begynde processen med at trappe ham ud af respiratoren, et skridt, der markerer begyndelsen på vejen mod bedring.

Den administrerende direktør for FC Midtjylland, Claus Steinlein, udtrykker sin dybfølte taknemmelighed for den støtte og respekt, der er blevet vist.

“Jeg vil gerne takke offentligheden og pressen for at have udvist hjertevarm støtte, respekt og hensyn i den seneste tid over for Kristoffer såvel som hans familie samt det sundhedsfaglige personale. Det betyder utroligt meget. Også for os i FC Midtjylland, hvor spillere og stab selvsagt er meget påvirkede af Kristoffers situation” siger Steinlein.

Klubben understreger vigtigheden af fortsat at respektere Olssons privatliv og helingsproces, et budskab der har fundet genklang i fodboldsamfundet.

“Derfor vil jeg gerne takke for, at vores budskab er blevet modtaget og fortsat respekteres,” afslutter Steinlein.

Opdateres…