Endelig er der godt nyt fra håndboldlegenden

Tilbage i februar blev håndboldverdenen ramt af noget af en chokerende nyhed, fra en af det danske landsholds største spillere i nyere tid.

Det blev nemlig meldt ud, at Mikkel Hansen måtte trække sig fra sporten han elsker så højt, og som danske fans har hyldet ham for i adskillige år.

Årsagen viste sig at være mere end blot udmattelse eller en mindre skade.

Aalborg Håndbold-spilleren måtte nemlig sygemelde sig med symptomer på stress, og satte håndbolden på pause, for at fokusere på sit fysiske og mentale helbred.

Siden udmeldingen har der været intet andet end støtte og rosende ord kastet i back-spillerens retning, fra folk der ønskede ham en hurtig og god bedring.

Samtidig har øjne og ører været spidset for al nyt vedrørende den 35-årige landsholdsstjernes comeback.

Og nu er der endelig godt nyt, skriver Nordjyske.

Hansen er nemlig i fuld gang med at gøre sig klar til at træne med holdkammeraterne fra Aalborg – stærkere end nogensinde.

– Mikkel Hansen er godt på vej tilbage. Han knokler virkelig, så jeg er sikker på, at vi får en topmotiveret Mikkel Hansen at se (…) Jeg skulle kende Mikkel Hansen dårligt, hvis han ikke kommer tilbage i en skarp forfatning. Jeg er sikker på, han kommer tilbage med fynd og klem, fortæller Jan Larsen, der er direktør for Aalborg Håndbold.

Og meget tyder også på, at den tredobbelte VM-vinder ser frem til at løbe rundt på banen sammen med holdkammeraterne igen – i en sådan grad at der er kommet en formodet dato på hans comeback.

Hvis alt går som forventet, vil Hansen være at finde tilbage til sin første træning med holdet i seks måneder, torsdag den 20. juli.

Den gode nyhed har allerede bredt sig blandt håndboldfans, der glæder sig til at se Mikkel Hansen tilbage blandt klubspillerne. Også Jan Larsen ser frem til at se spilleren tilbage i truppen, og frygter ikke potentielle niveau-dyk.

– Vi skal huske på, at Mikkel får en hel opstart sammen med holdet. Det vil uden tvivl gavne ham. Sidste år fik han ikke på samme måde mulighed for at komme i gang sammen med holdet, så jeg er yderst fortrøstningsfuld i forhold til den udgave af Mikkel Hansen, som vi får at se. Vi skal ikke glemme, at han er en af de bedste spillere gennem historien, pointerer Jan Larsen.