Den kendte popstjerne har vidst fået lavet en ting eller to ved sit ansigt.

Madonna vakte meget stor opsigt til årets Grammy-uddeling.

Det skabte en del opmærksomhed på de sociale medier, da Madonna havde en kort optræden til nattens Grammy-uddeling.

Her skulle hun præsentere Kim Petras og Sam Smith, inden de skulle spille.

Men trods sin korte fremtoning til Grammy, blev fans af den kendte sangerinde noget chokeret.

Flere mente nemlig, at hun så noget anderledes ud end førhen, skriver Page Six.

Særligt var det hendes ansigt, fans måbede over.

“Hvad er der sket med Madonnas ansigt”, skriver en bruger på Twitter.

“Madonna ser virkelig godt ud i forhold til sin alder … Hvis hun altså var en 2700 år gammel vampyr, som spiser babyer og små dyr levende”, skrev en anden.

Fans bekymret

Tidligere har fans udtrykt bekymring om den 64-årige sangerindes ansigt, og Grammy-uddelingen var altså ingen undtagelse.

“Er Madonna blevet nomineret for Bedste Nye Ansigt til årets Grammy?”, spørger en tredje bruger.

Page Six har talt med en plastikkirurg, der er overbevist om, at Madonna har fået lavet en ansigtsløftning, sin næse og opstrammet sin hud blandt mange andre ting.

Se hendes nye udseende herunder:

Artiklen fortsætter efter opslaget…

Adskillige fans tog til sociale medier for at dele deres forvirring over Madonnas optræden ved  2023 Grammys søndag.

“Vogue” sangerinden, 64, indtog scenen for at introducere Kim Petras og Sam Smith for deres “Unholy” udseende, da fans kommenterede hendes udseende – specifikt hendes ansigt.

“Jeg forsøger at ignorere det faktum, at Madonna har et helt nyt ansigt. #GRAMMYs,” tweetede en fan sammen med en meme-video af Adele, der ser forvirret ud over en basketballkamp.

“Whaaaaaat skete der med Madonnas ansigt?! #GRAMMY’er,” skrev en anden.

“Denne legit ligner en Madonna-imitator med billeder af den [sic] rigtige Madonna i baggrunden. Hun forkælede virkelig sit ansigt,” skrev en anden person med henvisning til billeder, der er projiceret på scenen af ​​Madonnas mest ikoniske looks gennem årene.

“Er Madonna blevet nomineret til ‘Bedste nye ansigt’ ved dette års Grammy Awards?” grinede en bruger.

Ansigtsløft og næsearbejde

“Hvilken magisk formel blev brugt til at skabe #Madonnas nye ansigt👀🤷🏽‍♀️? Jeg er så forvirret #GRAMMY’er,” tilføjede en anden sammen med en gif af forskellige matematiske ligninger.

“Material Girl”-sangerinden holdt sit hår tilbage i flettede hestehaler med dinglende stramme fletninger ned langs forsiden af ​​hendes ansigt, som virkede neutrale med hendes blegede øjenbryn.

Hun bar en matchende sort blazerkjole og maxi-nederdel over en skjorte med hvid krave og sort slips og krydrede det med netstrømpebukser og lilla platformshæle.

“Her er, hvad jeg har lært efter fire årtier i musik,” begyndte hun i sin tale. “Hvis de kalder dig chokerende, skandaløs, besværlig, problematisk, provokerende eller farlig, er du helt sikkert inde på noget.”

Dronningen af ​​pop takkede alle sine “oprørere” for at “smede en ny vej og tage varmen for det hele.”

Madonna – som skal på vejen senere i år til sin “Celebration”-turné – har modtaget adskillige noter af bekymring og kritik i løbet af det sidste år for sit “freaky” ansigt. 

Plastikkirurglæger fortalte tidligere til Page Six, at de tror, ​​hun har fået et ansigtsløft, næsearbejde og “trukket tilbage” hud – blandt andre injektioner.

Fans på TikTok har lavet en transformation at Madonna fra hun blev født til nu, som viser hvor meget hendes ansigt har ændret sig