Superstjernen blev fundet død i sit badekar, men nu siger hans familie, at han ikke døde af drunkning.

I stedet for tror de, at det var narkotikaen der dræbte ham.

Aaron Carters forlovede, Melanie Martin, og mor, Jane Carter, fortæller TMZ.

LA County Coroner’s Office fortalte dem, at der ikke blev fundet vand i Aarons lunger, hvilket udelukker drunkning som en potentiel dødsårsag.

Melanie og Jane siger, at retsmedicineren stadig venter på toksikologiske resultater for at fastslå, hvad der var i Aarons system, da han døde, og familien vil have, at politiet efterforsker en påstået narkohandel natten efter Aarons død.

TMZ brød historien, da politiet blev kaldt til Aarons hjem i LA-området tilbage i november måned, for en rapport om en drukning.

Retshåndhævere mener, at Aarons lig var i karret i lang tid, da der lugtede af nedbrydning, og vandet havde fået en unaturlig farve.

Plus vi får at vide, at badekarrets dyser stadig kørte, da Aarons lig blev fundet.

Melanie har Aarons telefon, og hun siger, at hun fandt tekstbeskeder med en uidentificeret person, der fortalte Aaron, at han skyldte 800 dollars for et ukendt stof. 

Hun siger, at samtalen inkluderer, at Aaron fortalte personen, at han ikke havde brug for stoffet længere, hvortil personen svarede, at det ikke betød noget, og at han stadig skyldte personen penge.

Melanie siger, at Aaron spurgte personen, om han blev truet, og det er der, samtalen slutter. 

Hun fortæller, at hun mødtes med efterforskere i sidste uge og indsendte udvekslingen for beviser.

Familien mener, at Aaron måske har mødt den person, han sendte sms’erne til inden sin død … og de frygter, at Aaron tog det ukendte stof, der i sidste ende kunne have dræbt ham.

Politiet fandt flere dåser med patroner til chiffon flasker med CO2, i Aarons badeværelse og soveværelse, samt receptpligtige piller.

Aarons familie mener dog, at hans død IKKE var forårsaget af at indtage trykluft … og de vil have politiet til at undersøge muligheden for, at nogen solgte Aaron et stof, der forårsagede en fatal overdosis.