Den skandaleramte skuespiller finder endelig plads på anklagebænken igen, efter sagen blev udskudt i februar

Tilbage i februar skulle der være faldet dom i den alvorlige retssag mod Robert Hansen, men blot en halv time inde i retssagens første dag blev sagen udskudt.

Nu er dagen endelig oprindet, hvor sagen kan genoptages i Retten på Frederiksberg. Der er i alt afsat halvanden retsdage til sagen, hvilket betyder at sagen kører fra kl. 09.30 til 15.30 tirsdag, og bliver genoptaget onsdag kl. 09.30 onsdag, hvorefter der vil falde dom omkring middag, skriver Her og Nu.

Hansen er tiltalt for to tilfælde af simpel vold samt et tilfælde af grov vold mod hans daværende kæreste Nynne Larsen. Sagen har kørt siden sommeren-2021.

Bevismaterialet manglede

Et af de tre forhold som Hansen er tiltalt for, fandt sted i sommeren-2021, hvor både han og Larsen blev anholdt i Spanien. Ifølge Hansens forklaring var parret oppe at slås, men det er ikke Larsens forklaring.

Anklagemyndigheden modtog dog ikke Larsens afhøringsrapport fra det spanske politi, og derfor foreslog Hansens forsvarsadvokat at sagen skulle udskydes.

Samtidig blev det godtaget af domstolen, at for ikke at adskille de to andre sager fra den tredje, hvilket kunne virke belastende for Hansen, blev alle tre sager udskudt. Dette fandt både forsvareren og dommeren beklageligt.

– Det koster forholdsvis mange penge at sætte sådan en retssag her i gang, og anklagemyndigheden har tilsyneladende slet ikke modtaget noget bevismateriale fra Spanien – men har tiltalt Robert Hansen for vold begået i Spanien, lød det i retten fra forsvareren i februar.

De tre tiltaler lyder som så:

  • 16. september 2020. Her skulle den 42-årige skuespiller angiveligt have slået forurettede op til flere gange i hovedet med knytnæver – simpel vold.
  • 5. marts 2021. På Hansens adresse lyder tiltalen, at han havde tæsket Larsen med en guitar, i en sådan grad at instrumentet til sidst gik i stykker – grov vold.
  • 15. juli 2021. I den spanske by Fuengirola skulle Hansen angiveligt havde slået Larsen adskillige gange med knytnæver, samt sparket hende i ribbenene – simpel vold.

Den samlede strafferamme lyder på op til seks år.

Retssagen bliver dækket live af adskillige medier. Dog er Hollywood.dk ikke til stede i retssagen, og kan derfor kun give opsummeringer fra dagens resultater.