En video af kronprinsessen fra fortiden er blevet gravet op – og delt verden over.

I en overraskende opdagelse fra kronprinsesse Marys fortid er en gammel reklamevideo dukket op, der kaster lys over den kommende dronnings tidligere liv før ægteskabet med kronprins Frederik.

Før hun indtog sin plads ved det danske kongehus, arbejdede Mary Donaldson, som hun dengang hed, for reklamebureauet Mojo Partners. I en video, der er blevet gravet frem fra internettets dyb, ser vi en ung Mary agere togpassager i en reklame for V/line, et togselskab i den australske delstat Victoria.

Videoen, som nu er blevet delt på sociale medier, viser Mary sidde i toget og læse en avis ved siden af en mand, der nyder en sandwich. Ved siden af dem sidder en kvinde fordybet i en bog. Videoen tager en uventet vending, da manden rækker en sandwich mod hattehylden, og en hånd overraskende dukker op fra en kuffert.

Reklamen, der tydeligvis har et humoristisk element, formidler budskabet om, at der er nemmere måder at få nye venner i toget på.

Og skulle man alligevel sidde med et løftet øjenbryn og se skepisk på, om hvorvidt det virkeligt er Mary i videoen, så er den skam god nok.

Kongehuset har til TV2 tidligere bekræftet, at det er kronprinsessen i den humoristiske togreklame.

Videoen tilføjer et sjovt indblik i Marys liv, før hun blev en del af den royale verden, og viser hendes alsidighed og sans for humor, som danskere har lært at værdsætte ved deres kommende dronning.

Du kan se den spøjse reklame her: