Den unge greve har knap nok pakket kufferterne ud, før han kommer med stor afsløring

Den 23-årige greve er netop startet på et nyt stort eventyr i livet.

Han og kæresten, Benedikte Thoustrup, er for nyligt fløjet om på den anden side af jordkloden, hvor det unge par er påbegyndt et semester på University of Technology i Sydney, Australien.

Men de studiebøger betaler jo ikke sig selv. Og udlejeren i parrets lejlighed skal også have sin husleje. Så selvom det formodes at det er kongehuset/statskassen der dækker den 23-årige greves udgifter under studieopholdet, så ønsker Nikolai ikke at lægge alt sin fokus på studielektioner. Det unge liv skal jo også nydes – og karrieren skal udvides.

Kort tid inden flyveturen gik “down under” kom det frem at greven for alvor havde fået sat skub i modelkarrieren. I februar blev den unge mand tilknyttet det danske modelbureau Elite Models i Frankrig, spanske Sight Management, og Scoop Models herhjemme i Danmark.

Men der er forholdsvis langt fra København, Barcelona og Paris til Sydney, selv for de royale.

Derfor kunne Nikolai i en story på hans officielle Instagram-profil bringe den glædelige nyhed, at han er blevet signet hos det australske bureau Kult Models.

På bureauets hjemmeside har de tydeligvis også svært ved at få armene ned. De skriver blandt andet at han er ‘i byen nu’, hvor de refererer til grevens nye adresse i den australske storby.

Foruden jobbet foran de knipsende kameraer, er Nikolai også tilknyttet det danske influencer-bureau Social Works, der specialiserer sig indenfor influencer- og talentmanagement.