En teknisk fejl blev for meget for den 19-årige stjerne, mens han stod på direkte tv, live på scenen.

Den 19-årige popstjerne, valgte under sin live performance at lufte sin vrede, ved at smadre rekvisitterne direkte på tv.

Hvad i alverden sker der lige her?! 

Det var formentlig den tanke, de fleste italienere sad med tirsdag aften, da San Remo Music Festival løb over skærmen.

Midt under showet gik den tidligere “Eurovision”-deltager Blanco nemlig fuldstændig amok på scenen. Det skriver flere medier, heriblandt Metro.co.uk.

Blanco, 19, repræsenterede Italien sammen med Mahmood med sangen Brividi i den elskede konkurrence sidste år, og kom på en sjetteplads .

Popstjernen vendte tilbage til Sanremo Music Festival, hvor 14 akter konkurrerer om at være Italiens deltagelse i den langvarige begivenhed, som en særlig gæst, men tingene gik ikke efter planen.

Tirsdag gik Notti in Bianco-sangeren på scenen for at afsløre sin seneste melodi L’Isola Delle Rose.

Men kun få øjeblikke inde i produktionen begyndte Blanco at blive forværret og besluttede at tage sin frustration ud på settet.

Blanco trampede rundt og begyndte at sparke til blomsterne, der prydede scenen, og på et tidspunkt greb han en rekvisit og slog den ned på gulvet.

Artiklen fortsætter efter videoen…

Video: YouTube

Da sangen sluttede, reagerede publikum på skuespillet ved at buh, hvor Blanco forklarede værten Amadeus, at han ‘ikke kunne høre sig selv i hovedtelefonerne’.

Amadeus påpegede, at musikeren havde lavet et “rod” og gav ham chancen for at optræde senere på aftenen.

De italienske skuespillere vil håbe på chancen for at optræde ved Eurovision 2023, som i år afholdes i Liverpool.

På trods af, at den nordlige by blev annonceret som vært tilbage i oktober, var det for et par Liverpudlians sidste måned breaking news.

Før Rylan Clark og AJ Odudu præsenterede den officielle overdragelsesceremoni og lodtrækningen, spurgte BBC de lokale om, hvor begejstrede de var.

‘Er det? Jeg vidste det ikke. Undskyld!’ fortalte to kvinder til Line of Duty-udsendelsen, efter at have hørt om Eurovision, der var vært i Liverpool.

De brød derefter ud i latterudbrud, da de bekræftede, at dette var ‘breaking news’ for dem.

Tingene tog en endnu mere morsom drejning, da man skulle holde styr på hendes reaktioner.