Den danske kronprinsesse har indtil mandag at træffe sin beslutning

Kronprinseparret har opdraget børnene med adskillige gode kvaliteter, som de selv har nydt igennem livet og ført videre til deres fire børn, Christian, Isabella, Vincent og Josephine.

Men udover den royale skik og ansvarlig opførsel, så har Frederik og Mary også installeret en brændende passion for sport i mange afskikkelser.

Denne sommer har den royale familie blandt andet nydt godt af at deltage i det årlige Royal Run, samt heppe på både Holger Rune ved årets Wimbledon, og Jonas Vingegaard i de franske alper.

Og her mod sommerferiens sidste stund, sidder familien også spændt og følger med, når Pernille Harder og resten af det danske fodboldkvindelandshold i fodbold går efter guldet ved VM i kvindefodbold, der for tiden udspiller sig i Australien og New Zealand.

Og nu går de danske kvinder i rødt og hvidt en hård tid i møde. Efter en sejr mod Haiti tirsdag eftermiddag, er Danmark videre fra gruppespillet, og det er nu tid til knald-eller-fald opgør i turneringen.

Men landsholdets næste nervepirrende kamp der finder sted mandag den 7. august er ikke mod en hvilken som helst nation: de danske damer har nemlig et stærkt australsk landshold der venter på dem i 1/8-dels finalen.

Australien er ikke blot værtsnation, men kvinderne fra ‘down under’ er også sultne efter endnu en dominerende sejr, efter at have slået de olympiske mestre Canada ud af turneringen med et ydmygende 4-0 resultat.

Og for kronprinsesse Mary er det derfor forståeligt, at hun befinder sig med en fod i hver lejr, skriver BILLED-BLADET.

Kronprinsessen der er født og opvokset i Australien skal nemlig beslutte sig for, om hvorvidt der skal synges med på “Der er et yndigt land” eller “Advance Australia fair”, når de to nationer begiver sig ud på banen foran 76.000 tilskuere på stadion.

Kongehuset har tidligere vist deres støtte til de danske kvinder på deres officielle Instagram-profil, hvor et lykønskningsbillede blev delt kort tid før landsholdets første kamp:

Vi må derfor håbe at det går bedre i Danmark-Australien opgøret for kvindelandsholdet end det gik for herrerne ved VM i Qatar. Her måtte Simon Kjær og resten af flokken se sig slået ud af gruppespillet, efter et skuffende nederlag mod australierne.

Danmark vs. Australien kan ses på TV3 med kick-off klokken 12.30 dansk tid, og optakt fra klokken 11.30.