Nu springer den elskede skuespiller ud i nyt projekt – og han er nervøs.

For to år siden fik Esben Dalgaard en trist meddelelse. Han havde fået kræft, modermærkekræft i stadig 4. 

Det blev starten på et nyt liv med kræftbehandling og dét, at forholde sig til at være kræftsyg. 

Den populære skuespiller har blandt andet delt sine tanker og processen i kræftforløbet på sin Instagram-profil, med sine mange følgere. 

Esben Dalgaard har tidligere fortalt, at blandt andet det at være positiv, er hans stærkeste våben. 

“Udover behandlingen, er mit stærkeste våben positiviteten. Vores insisteren på, at ‘tro på det’. Ikke at fornægte udfordringerne, men ved at træne den muskel, dagligt, der finder håbet, selv i det allermest håbløse”, lød det blandt andet fra Esben Dalgaard i et opslag på Instagram i sommer.

Og nu er der nyt fra den populære skuespiller. 

“Jeg er DRØN-nervøs. Starter nemlig 2024 ud med noget helt nyt. Jeg har aldrig været vært, eller facilitator for en samtale i podcast-regi. Men det er jeg nu,” fortæller Esben Dalgaard på sin Instagram-profil.

Han er nemlig vært på DR-podcasten ‘Inden vi dør’. Hvilket han fortæller blandt andet er både barskt og livsbekræftende.

“I en programrække taler jeg med et andet menneske, der har en uhelbredelig sygdom! Det er barskt. Det er nøgent. Det er livsbekræftende. Også selvom alle mine gæster ikke er her længere, når programmet bliver sendt,” lyder det fra Esben Dalgaard som fortsætter:

“Jeg håber sådan I vil lytte med fra i morgen og hver onsdag. Der er ikke én af mine smukke og modige gæster, der ikke har berørt og beriget mig dybt! Lad dem berige dig også!!!”

Du kan se hele opslaget herunder: