TV 2 melder ud om fremtiden med Niels Oxen, Margrethe Frank resten af flokken.

I thrillerserien ‘Oxen’ er publikum blevet taget med på en spændende rejse gennem seks afsnit, hvor Niels Oxen, smidt ud af jægerkorpset på grund af falske anklager, bliver beskyldt for mord, og hvor historien trækker tråde ind i adlen og regeringen i Danmark.

Serien, der har Jacob Hauberg Lohmann som hovedrolleindehaver og Jens Henrik Jensen som forfatter, er nu nået til vejs ende. Det sjette og sidste afsnit blev sendt søndag aften på TV 2, men afslutningen lader døren stå på klem for potentielt flere afsnit.

På pressemødet i begyndelsen af oktober var meldingen, at en eventuel fortsættelse afhang af, hvordan seerne tog imod de første seks afsnit.

javascript:false

javascript:false

“Vi må vente og se, om de forlænger,” lød det.

Nu, et par måneder efter pressemødet, har Billed-Bladet igen spurgt TV 2 for at få svar på, om der er flere afsnit på vej. Desværre kunne kanalen ikke give noget konkret svar på, om der planlægges yderligere sæsoner.

‘Oxen’ har ellers vundet stor popularitet blandt seerne, og bare få dage efter premieren havde over en million allerede set det første afsnit.

“Wow, allerede nu har mere end én million set første afsnit af ’Oxen’, vores nye thrillerserie. En million gange tak for det,” skrev TV 2 på Facebook i starten af november.