Den 36-årige skuespillerinde puster liv i rygterne om, at hende og Machine Gun Kelly er fortid.

De har givet den som par, siden de i 2020 mødtes til indspilningerne af filmen “Midnight in the Switchgrass”.

Men nu kan det være slut mellem Megan Fox og Machine Gun Kelly.

Megan Fox antydede, at hun var skilt fra sin forlovede Machine Gun Kelly , da hun slettede alle spor af ham fra sit Instagram-gitter og delte en kryptisk billedtekst lørdag aften.

Skuespillerinden, 36, som har været i et forhold med rapperen, 32, siden juni 2020, postede en video, hvor hun så ud til at brænde et brev i et bål sammen med en taske.

Hun uploadede også en meget frække stribe spejl-selfies, mens hun fik selskab af en mandlig ven, hvor hun satte en barmfagre skærm i en dybtgående sort top og udskårne bukser.

Artiklen fortsætter efter opslaget…

Megan skrev i sin billedtekst, ‘Du kan smage uærligheden/ det er over hele din ånde,’ som er tekster fra Beyoncés nummer fra 2016, Pray You Catch Me, om hendes mand Jay Z’s egen affære.

Parret blev sidst afbilledet sammen kun få timer før hendes chokpost ved Drakes Super Bowl-fest i Scottsdale, Arizona. 

Hendes følgere strømmede til kommentarfeltet for at lufte deres spekulationer, mens de bemærkede, at hun begyndte at følge Eminem, en af ​​kun tre personer.

Transformers-stjernen arbejdede sammen med The Real Slim Shady-hitmageren tilbage i 2010, da hun medvirkede i musikvideoen til hans single, Love The Way You Lie.

En hengiven skrev: ‘Hvis HUN blev snydt, har vi andre virkelig intet håb,’ mens en anden tilføjede: ‘Slettede alle billeder af mgk og begyndte at følge Eminem.’

Mere kimede ind med, ‘ÅH MIN GUD, HUN NEDT ALLE SINE OPSLAG W MGK’ og, ‘Er hende og mgk stadig sammen, jeg er så forvirret?’

En femte skrev: ‘LYRIK FRA LEMONADE-ALBUMMEN EFTER HUN FUNDET UD OM JAYZ, DER SNYDDE, JEG SKRIGER OMFG.’

To mere konkluderede: ‘Er der andre, der kan se, at hun nu følger Eminem?!’ og, ‘Hun følger kun 3 personer nu og eminem er en!!’

MailOnline har kontaktet Megan og MGKs repræsentanter for kommentarer.

For bare fire dage siden delte Megan en sprudlende hyldest til sin skønhed dagen efter Grammys, hvor han var blevet nomineret til prisen for bedste rockalbum  for sin plade Mainstream Sellout.

MGK tabte i sidste ende til Ozzy Osbourne , men Megan roste sin partners ‘ydmyghed og modenhed’ i sit lange hyldest-indlæg.

Hun var begejstret for, at det at se sin MGK ‘blive en bedre mand er en umådelig mere tilfredsstillende oplevelse end at se dig modtage en pris.’

Hun roste også hans ‘smukke ansigt’ og lovede at minde ham om natten for altid. 

“Tillykke med at være i den meget lille procentdel af kunstnere, der har modtaget en Grammy-nominering,” susede Megan.