Multikunstneren er snart klar med nyt komisk udspil, dedikeret til knap en million danskere

Er du blandt de knap 900.000 danskere der har hund i hjemmet?

Hvis ja, så kan du godt glæde dig til efteråret, hvor nøglen til et godt grin vil være at finde i din nærmeste boghandel.

To andre danskere der elsker menneskets bedste ven, er multikunstneren Hella Joof og skuespillerinden Ellen Hillingsø. Og de to powerkvinder har slået pjalterne sammen i et nyt projekt, der skal underholde landets mange andre hundeejere.

Joof og Hillingsø, der begge har labradors som dele af familien, har sammen skrevet en humoristisk bog om livet som hundeejere, skriver BILLED-BLADET.

Ifølge forlaget vil ‘Hundens Bog’ tage læserne ind i en verden fuld af kærlighed og humor, som hundeelskere kan nikke genkendende til.

”Bogen er en hyldest til hunden, der altid er glad og godmodig og som giver mennesket så meget lykke og glæde i livet. De to forfattere fortæller, hvad hunde gør ved os, de kommer med gode tricks, beretter om kendte hunde gennem historien, og så træder Joof og Hillingsø også til side og giver hundene ordet i tidsskriftet Glade Hundedage.

Bladet er skrevet af og til hunde og udkommer to til 18 gange årligt. Her forsøger redaktøren Ninka, en golden retriever, ihærdigt at svare på spørgsmål fra både to- og firbenede, men det er ikke altid let. Broholmeren Henning er for eksempel i syv sind omkring nytårsfyrværkeri, boxeren Rollo søger et nyt hjem, da han er træt af sin Nørrebro-familie, og Paxi fra Gladsaxe insisterer på at bruge n-ordet“.

‘Hundens Bog’ vil være at finde på bogreoler landet over fra den 26. oktober.