Anthon svarer på spørgmålet, om CityBois er på vej med et comeback

Den svenske kunstner SVEA spillede fredag på festivalen AiaSound på Amager. Her blev det til en gæsteoptræden fra hendes kæreste Anthon, som nok mest af alt er kendt for at være den ene part i pop-gruppen CityBois.

CityBois er dog et overstået kapitel for nu. Og fans kan ikke længere nyde ny musik fra duoen. Eller kan de? I hvert fald blev Anthon spurgt ind til, om der er et muligt comeback på vej fra den populære gruppe.

CityBois blev kendt i TV programmet X-Factor, og de blev hurtigt danske darlings.

Gruppen bestod af Anthon Edwards Knudtzon og makkeren Thor Blanchez Farlov. De opnåede en fjerdeplads i X-factor i 2015. Thomas Blachman var deres mentor i programmet.

CityBois var også populære efter X-Factor sluttede og oplevede en masse succes rundt i Danmark, inden de altså satte samarbejdet på ubestemt pause i 2020 til stor ærgrelse for deres mange fans.

Det var dog også kun Anthon, der var mødt op på scenen på Amager. Men Her og Nu fik dog alligevel en udtalelse fra ham om, hvorvidt CityBois pause var på vej til en ende:

– “Det kan jeg desværre ikke sige noget om.” Skulle han først have svaret.

Til gengæld vil han ikke udelukke noget:

– “Men måske på et tidspunkt – den er slet ikke udelukket.”

Der kunne derfor være godt nyt på vej til de mange håbefulde CityBois fans. Men det kryptiske svar giver dog ingen sikkerhed i, om der er ny musik på vej fra pop-gruppen.

Der var andre spændende gæsteoptrædender på dette års AiaSound, og du kan læse om en meget overraskende en af slagsen til Morten Breums koncert i artiklen: Stor overraskelse til Morten Breum koncert: Pludselig var de der.