For få dage siden var hun til Golden Globe Awards med sin mor.

Elvis’ eneste barn, Lisa Marie Presley er død.

En kilde med direkte viden fortæller TMZ.com at, det var Lisa Maries husholderske, der fandt hende ikke reagerende i sit soveværelse. Omtrent samme tid, kom Lisas eksmand, Danny Keough, hjem efter at have bragt børnene i skole og udførte førstehjælp, indtil paramedicinerne ankom.

Danny og Lisa Marie har boet sammen i et stykke tid nu.

Paramedicinerne udførte førstehjælp i hendes hjem i Calabasas, før de skyndte sig til hospitalet.

Det lykkedes dem at genvinde en puls, før at hun blev transporteret. De forsøgte alt hvad de kunne, både med førstehjælp og et skud adrenalin, men det lykkedes dem desværre ikke, at holde liv i sangerinden.

Lisa Maries mor, Priscilla Presley bekræfter tabet af sin datter, sent torsdag aften.

“Det er med et tungt hjerte, at jeg må dele den ødelæggende nyhed om, at min smukke datter Lisa Marie har forladt os. Hun var den mest lidenskabelige stærke og kærlige kvinde, jeg nogensinde har kendt. Vi beder om privatlivets fred, når vi forsøger at håndtere dette dybe tab. Tak for kærligheden og bønnerne. På nuværende tidspunkt vil der ikke være yderligere kommentarer,” skrev Priscilla Presley i en erklæring.

Musikeren optrådte sammen med sin mor ved Golden Globes prisuddelingen i Los Angeles to dage før hun blev indlagt, som en del af den talentgruppe, der støtter Baz Luhrmanns roste biografi Elvis. Det skriver The Guardian.

Om natten vandt skuespilleren Austin Butler bedste skuespiller i et filmdrama for sin præstation som Elvis.

“Jeg vidste virkelig ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv, efter jeg så den. Jeg skulle bruge fem dage på at smelte det, fordi det var så utroligt og så spot on og bare så autentisk,” sagde Lisa Marie i sin tale med Golden Globes.

I 1997 udgav Presley Don’t Cry Daddy som en duet med sin fars vokal for at markere 20-året for hans død. Hun fulgte senere sin fars vej ind i musikken og udgav tre albums: To Whom It May Concern (2003), Now What (2005) og Storm & Grace (2012).

Lisa Mare Presley efterlader sig tre døtre.