Blot få timer efter Christian Arnstedts exit, smutter endnu en løve.

Det er ikke mere end et par timer siden, at seniorinvestoren Christian Arnstedt meldte ud på Instagram, at han ikke længere skal være i blandt de andre løver i det populære DR-program ‘Løvens Hule’.

Nu følger én af hans medløver trop.

På Instagram afslører Jesper Buch nemlig, at han overlader venstre flanke til en ny løve.

‘Alting har en ende – heldigvis, for det er begyndelsen på noget nyt,’ skriver Jesper Buch, der har lovet sin familie og sig selv, at han skal stoppe i programmet.

‘Det blev til 8 sæsoner – 800 timer (læs 800 timer) i den samme stol henover 9 år. Jeg husker det som var det i går da du ringede i 2014 Mads (executive producer). Du spurgte om jeg havde set ”Dragons Den” (den engelske version som nu har kørt i over 20 år) og om jeg syntes det kunne fungere i Danmark. Der gik ikke mange sekunder før jeg svarede ”JA SGU”….,’ fortsætter han i opslaget og tilføjer:

‘Og vi gjorde det…. Vi byggede Danmarks absolut største Danske iværksætter TV nogensinde. Tak for dit tætte samarbejde og vores stærke venskab. En tak skal også lyde til hele produktionen og holdet bag – i er mange og uden jer kunne vi på ingen måde have gennemført det her….’

Desuden takker han også alle seerne, der loyalt har fulgt med fra stuerne.

‘Jeg håber i har suget til jer af lærdom – eller grint med eller måske blevet forarget – Uanset vil jeg gi en ydmyg high5 for at bruge tid med os,’ skriver han.

Jesper Buch vil dog ikke udelukke, at han en dag vender tilbage i hulen.