Nu lyder der en særlig opdatering fra den populære TV 2-vært.

Der er nye programmer på vej, af TV 2-programmet ‘Størst’. Det afslørede Peter Ingemann for nylig, hvor han også afslørede, at optagelserne allerede er i fuld gang. Det har de også været i den seneste tid, hvor Peter Ingemann har været på optagelser i Afrika.

Det er dog ikke kun Peter Ingemann, som i dette program er et kendt ansigt. Der har nemlig medvirket to andre særdeles kendte ansigter – nemlig Janni og Karsten Ree.

Og i den forbindelse, sender Peter Ingemann nu en helt særlig hyldest til de to.

På sin Facebook-profil deler han nu et opslag med en længere tekst.

“Jeg elsker disse billeder,” skriver Peter Ingemann til en række billeder som han har delt. Og herefter fortæller han hvorfor:”For det her er som det ser ud. Dejligt, smukt og sjovt (jeg er så den mindst smukke) Jeg elsker billederne fordi Karsten Ree og @janniree_ er der og fordi jeg havde den store glæde at møde dem. I er begge nogle enere, originaler i ordets bedste forstand – og der er kant og kærlighed for alle pengene,” lyder det fra TV 2-værten.

Har ventet på det siden 1993

Peter Ingemann skriver også varme ord om Karsten, som tilsyneladende har gjort et stort indtryk på Peter Ingemann.

“Jeg ved Karsten, at du ikke bryder dig meget om at få ros. Dertil er du for beskedent et menneske. Jeg vil alligevel driste mig og sige, at de timer, jeg tilbragte sammen med jer, var fantastiske. Min kone hører meget om dem. Vi kom vidt omkring i verdenshistorien og alle de eventyr – de virkelige – som vi begge holder så meget af,” lyder det fra Ingemann.

I opslaget herunder kan du se hele opslaget og den fulde tekst.

Til slut skriver Ingemann, at han har ventet på dette særlige møde siden august 1993.

“Og nu stopper jeg med mit….hvad var det du kaldte det? “Numse-slikkeri”….hahahaha….jeg ville kalde det noget lidt grovere, men uanset, så kommer det fra et ærligt hjerte. Jeg er glad for vi endelig mødtes! Det har jeg faktisk OGSÅ ventet på siden august ‘93 da jeg som ung nybagt student og med tilbageholdt åndedræt fulgte hævningen af U-båden – U-534,” lyder det, inden Peter Ingemann slutter af med at takke Janni og Karsten.