Nu er der nyt om den populære serie.

Efter en pause siden 2022 er der godt nyt for fans af TV 2-serien ‘Sygeplejeskolen’, da optagelserne til den sjette sæson så småt er gået i gang. Dog er selve optagelserne ikke gået i gang, men skuespillerne har fået manuskriptet og er begyndt at forberede sig.

Læs også: Nikolaj Jacobsen forklarer: Derfor tygger han altid tyggegummi

Molly Blixt Egelind, der spiller sygeplejersken Anna i serien, har givet et lille indblik i, hvad publikum kan forvente sig af den kommende sæson. Under en fire timer lang læseprøve kunne skuespillerne næsten ikke skjule deres begejstring. “Flere gange under læseprøven fik vi gåsehud, da vi for første gang gennemgik manuskriptet sammen,” fortalte Egelind til BILLED-BLADET. Hun tilføjede, at den nye sæson vil bringe masser af spænding til seerne.

Hvornår optagelserne præcist går i gang er dog ikke oplyst, og det samme gælder for hvornår der vil være premiere på serien. Det forventes dog, at disse detaljer vil blive annonceret snart.

Den sidste sæson sluttede på dramatisk vis med en brand på Fredenslund Sygehus, en hændelse skabt af seriens forfattere efter det blev klart, at optagelserne ikke længere kunne finde sted på Sankt Hans Hospital, som er blevet solgt til Roskilde Kommune.

Læs også: Lene Beier afslører helt nyt projekt: Det skal hun nu

Jon Lange, der spiller lægen John Neumann, udtrykker også sin spænding over den nye sæson. “Vi er lige blevet godkendt til at gå i gang med den sjette sæson af ‘Sygeplejeskolen’,” siger han og bekræfter, at forberedelserne var i gang, skønt alle detaljer endnu ikke er på plads.

Den kommende sæson vil blive optaget i Risby filmstudier, som også har været brugt til ‘Badehotellet’. Mens det stadig er uklart, om alle kulisser vil blive genopbygget, er der ingen tvivl om, at skrivearbejdet på manuskriptet er i fuld gang, og Lange ser frem til at genoptage arbejdet på settet. Fans af serien kan derfor se frem til endnu en fængslende sæson med deres yndlingsfigurer.