Nu er der dejligt nyt for de mange seere, som har glædet sig til en ny sæson af programmet.

I aften markerer starten på den femte sæson af det elskede boligprogram “Vandkant til salg” på TV 2, hvor seerne igen kan nyde synet af ejendomme beliggende ved vandet.

Det oplyser TV 2 på sin presseside.

Programmet, der udsendes kl. 20:40 på TV 2 Fri og TV 2 Play, introducerer fem vandkantsmæglere fra forskellige dele af landet. Disse mæglere har til opgave at formidle salget af vandkantsboliger til en bred vifte af danske købere, uanset budget.

Foto: TV 2

Denne nye sæson byder på et velkomment gensyn med flere kendte ansigter, herunder mæglerparret Farnaz og Lars Elbæk, Jonna Harbo fra Brejning, den anerkendte mægler Adam Schnack, samt et far-datter team fra Falster, der arbejder sammen om at sælge boliger i det populære ferieområde Marielyst.

Premiereafsnittet vil vise Jonna Harbo, som tager sig tid til at svare på fanbreve, før hun tager ud for at se et charmerende sommerhus ved Vejle Fjord.

Lars Elbæk står over for udfordringen med at skulle sænke prisen på en ejendom kendt som “Furesøens dronning” i Holte. Samtidig oplever far og datter i deres familieforetagende på Falster travlhed med at få solgt et indbydende kolonihavehus.

Med sin tilbagevenden lover “Vandkant til salg” atter at fængsle sit publikum med fascinerende historier og unikke ejendomme beliggende ved Danmarks smukke vandkant.

Du kan se det første afsnit i aften på TV 2 Fri kl. 20:40 og på TV 2 Play.