Nu er det slut for popstjernen.

Historien om Seebach-brødrene, Rasmus og Nicolai, har taget en ny drejning.

Efter årtiers samarbejde og musikalsk parløb, er der nu sat et punktum for deres fælles venture i musikbranchen.

Rasmus Seebach står nu som eneindehaver af Brdr. Seebach ApS, et skift der markerer enden på et bemærkelsesværdigt kapitel i dansk musikhistorie.

Det skriver B.T.

Udviklingen blev officiel, da det offentlige virksomhedsregister afslørede, at Rasmus Seebach har købt Nicolai Seebach ud af det fælles musikfirma. Frem til denne ændring ejede Nicolai 35 procent af selskabet, hvor han også har fungeret som direktør. Men fra 2. februar er det Rasmus, der alene fører taktstokken i virksomheden.

Trods et imponerende økonomisk overskud på over 2,6 millioner kroner i det sidste fælles regnskabsår, har brødrene valgt at gå hver til sit.

Gertrud Campeotto, en nær ven af Seebach-familien, kommenterede situationen med et ønske om forsoning mellem de to.

“Men det er jo, hvad der sker i de bedste familier” forklarede hun til mediet.

Selvom det musikalske samarbejde nu er fortid, fortsætter Rasmus og Nicolai med at drive flere forretninger sammen. Dette inkluderer TOP NOTCH MUSIC I/S samt en række investeringsselskaber, der vidner om et fortsat fælles engagement i musik- og underholdningsbranchen.

Detaljerne omkring købet og eventuelle økonomiske aftaler mellem brødrene er ikke blevet offentliggjort. Rasmus Seebach har igennem sin manager Nicolaj Bundesen valgt ikke at kommentere på situationen.