Julia Wendell, den 21-årige kvinde, der hævder at være den forsvundne Madeleine McCann, har modtaget opkald fra en mystisk person.

En mystisk person har forsøgt at lokke den polske kvinde, som hævder at være Madeleine McCann, til Portugal.

Det mener en privatdetektiv ifølge det britiske medie DailyStar .

Julia Wendell (21) flygtede tidligere på året fra sit hjemland og søgte tilflugt i USA efter at have modtaget en række dødstrusler og tvivlsomme beskeder på nettet.

Det menes, at en mistænkelig person, der nu ringer til Julia, kan være forbundet med en menneskehandelsring.

Ifølge Dr. Fia Johansson, den private efterforsker og selverklærede synsk, der efterforsker Julia Wendells påstande, har personen gentagne gange forsøgt at lokke Julia til Portugal, hvor Madeleine McCann forsvandt i 2007 i en alder af kun 3.

Politiet i Californien efterforsker allerede dødstruslerne, men efterforsker nu også rækken af ​​grusomme opkald til den polske kvinde af denne mulige menneskesmugler.

Ifølge Dr. Johansson sagde den mystiske person, at hun ønskede, at hendes klient skulle “flyve til Portugal.”

Hun ville have hende til at flyve til Portugal og være sammen med hende og sige lad være med at fortælle det til Fia Johansson “Jeg har talt med dig om det, du har et pas, jeg kan købe dig en billet og du kan komme til mig, alt hvad du behøver er kærlighed ». siger Dr. Johansson ifølge mediet.

– For mig er denne kvinde enten relateret til en pædofil ring eller involveret i bortførelsen af ​​Madeleine McCann i 2007, fordi hun er så vred, at hun ikke var i stand til at få Julia ud af det sikre hus, siger hun, før Julia Wendell tilføjer:

“Og denne kvinde sagde, at hun altid ville have et barn, og at hun kunne være min mor, fordi jeg har brug for kærlighed i mit liv, og alt, hvad jeg har brug for, er kærlighed og omsorg – og hun kan give det.”

Dr. Johansson siger, at det er første gang nogen har forsøgt at lokke Julia til Praia da Luz, Portugal.

Praia da Luz er den samme ferieby, hvor Madeleine tragisk forsvandt, mens hun var på ferie med sine forældre.

I skrivende stund venter Julia stadig på svar på DNA-testene, som i første omgang skal vise, om hun har britiske aner. Hvis ja, vil planen være, at de skal matches med Madeleine McCann.

Dr. Johansson rejste tidligere til Polen for yderligere at undersøge Julias påstande og fandt ud af, at der ikke var nogen hospitalsjournaler om Julia i Wroclaw, den by hun angiveligt voksede op i.