Sidste afsnit bliver sendt til foråret.

Efter næsten fem års trofast følgeskab af Superliga-fans på Viaplay, er det snart tid til at tage afsked med det elskede program “Offside.”

Programmet, der har været en fast del af mandagsaftenerne, vil lukke ned ved afslutningen af den nuværende sæson.

Den triste nyhed skyldes primært logistiske udfordringer, da Viaplay mister rettighederne til mandagskampen, som har været hjertet i “Offside.”

Benjamin Munk Lund, sportschef på Viaplay, bekræftede beslutningen til Ekstra Bladet, og afslørede at der endnu ikke er truffet beslutninger om eventuelle erstatninger eller nye tiltag.

“Offside” har været kendt for at levere dybdegående analyser, intense diskussioner og et unikt blik på Superligaen fra forskellige vinkler. Programmet har været en vigtig del af dansk fodboldkultur og har givet fans et dedikeret sted at debattere og nyde deres yndlingssport.

I november kom det frem, at seks sportsjournalister, herunder vært og reporter Helle Smidstrup og fodboldkommentator Jonas Schwartz, forlader Viaplay, når deres kontrakter udløber. Mads Laudrup vil dog fortsætte med at bidrage til andre programmer, selvom “Offside” går på pension.

Ændringerne kommer i kølvandet på en dynamisk periode for Viaplay, der også har mistet rettighederne til mandagskampen til TV 2 fra næste sæson.

Fans kan forvente, at det sidste afsnit af “Offside” bliver en nostalgisk rejse gennem de seneste fem års Superliga-historie, som programmet har bidraget til på unik vis.