‘Elvis’-skuespilleren Austin Butler blev hastet til skadestuen, efter at “kroppen lige pludseligt begyndte at lukke ned”.

Forvandlingen til Elvis Presley sendte Austin Butler på hospitalet.

“Elvis”-stjernen Austin Butler, 31, sagde, at det at skulle spille ‘King of Rock ‘n’ Roll’ var “mit livs største tur” – men det hele indhentede ham til sidst.

“Jeg blev ikke syg hele tiden, jeg filmede, men den dag, jeg var færdig, endte jeg på skadestuen,” fortalte han til People på den røde løber til 2023 ‘SAG Awards’ søndag.

Butler afslørede, at han “tilbragte en uge i sengen”, før han gik videre til et andet projekt.

I maj 2022 fortalte han britiske GQ, at han “vågnede klokken 4 om morgenen med ulidelige smerter” og blev “hastet på hospitalet”, hvilket skyldtes en virus, han pådrog sig, der simulerede symptomerne på blindtarmsbetændelse.

“Min krop begyndte lige at lukke ned dagen efter, jeg var færdig med ‘Elvis’,” huskede Butler.

Men turen til skadestuen var ikke den eneste sundhedsudfordring, han stod over for, mens han portrætterede Elvis.

Han fortalte også til People, at han mistede sin nu mindeværdige stemme, mens han sang Elvis’ version af “Never Been to Spain.”

“Vi lavede så mange optagelser. Og på et vist tidspunkt mistede jeg bare min stemme,” forklarede Butler. 

“Så så gik jeg på vokal hvile i et par dage, og jeg var i stand til at komme tilbage.”

Butler har været meget engageret i Elvis’ stemme, da han fortsætter med at tale som den afdøde sanger – med mange, der siger, at han stadig bruger stemmen er “krølle”.

Stemmecoach Irene Bartlett, som blev ansat til at arbejde med Butler i 2019, forsvarede sin langvarige Elvis-accent og fortalte ABC Gold Coast, at han brugte år på at opbygge en “forbindelse” med Elvis’ personlighed og var fuldt ud forpligtet til at spille rollen.

“Jeg er ked af, at folk siger, at det stadig er skuespil [men] han har faktisk taget [stemmen] om bord,” sagde hun. 

“Jeg ved ikke, hvor længe det vil vare, eller om det vil være der for evigt.”

Hun indrømmede også, at transformationen af ​​Butlers stemme for ældre Elvis kunne have været en for stor belastning for ham.

“Du kommer igennem det hele,” konkluderede Butler. “Der var de dage, men det var den største tur i mit liv.”

Butler blev nomineret for fremragende præstation af en mandlig skuespiller i en hovedrolle ved SAG Awards 2023 – selvom han ikke vandt.

Han vandt dog en Golden Globe for bedste skuespiller for sin præstation i biopicen – og adresserede sit stemmeskifte backstage på Globes og hævdede, at det nu faktisk er en del af hans DNA .

“Jeg synes ikke, jeg stadig lyder som ham, men det må jeg vel, fordi jeg hører det meget,” sagde skuespilleren. 

“Jeg sammenligner det ofte med, når nogen bor i et andet land i lang tid, og jeg havde tre år, hvor det var mit eneste fokus i livet. Så jeg er sikker på, at der kun er stykker af mit DNA, der altid vil være forbundet på den måde.”