Nu kan du glæde dig til endnu en sæson.

Nu vender ‘Først til verdens ende’ tilbage på skærmen med en ny sæson.

Fjerde sæson af ’Først til verdens ende’ byder på et begivenhedsrigt og intens ræs på tværs af Asien – verdens største og mest folkerige kontinent. Turen starter i Japans hovedstad Tokyo i nord og strækker sig hele 14.000 kilometer sydpå til kontinentets modsatte ende, hvor målstregen venter på Bali i Indonesien. Over 10 programmer følger vi parrene på deres rejse og i kampen om at nå ’Først til verdens ende’.

Det oplyser TV 2 på deres presseside.

Sæsonpremiere på TV 2 og TV 2 Play fra 18. marts 2024.

Endnu en gang begiver fem modige par sig ud på deres livs eventyr. De dropper den bekvemme flyvetur og omfavner i stedet mere end 40 dages oplevelser på land og til vands, gennem enestående landskaber, frodige jungler og fascinerende megabyer. Uden kreditkort, mobil eller internet og udstyret med intet andet end et verdenskort samt et kontantbeløb svarende til, hvad rejsen ville koste med fly, skal de i fællesskab finde vejen til målet.

På deres rejse skal parrene passere gennem seks checkpoints, før de når frem til det syvende og sidste checkpoint på Bali. Det par, der når frem først, vinder præmien på en kvart million kroner. Alle fem par jagter førstepladsen og pengepræmien, men vigtigst af alt jagter de eventyret.

Følg med på TV 2 og TV 2 Play fra 18. marts 2024.