Programmet har premiere den 16. marts.

Sidste år blev fans af ‘Stormester’ forkælet med et særligt gensynsprogram, hvor fem tidligere mestre dystede om titlen ‘Vindernes vinder’. Nu får deltagere, der tidligere har præsteret i bunden af pointtavlen, chancen for at rette op på fortiden.

Denne mulighed præsenteres i det nye format ‘Stormester – en chance til’, som TV 2 og TV 2 Play sender første gang den 16. marts kl. 20.00.

Det skriver HER & NU.

I dette program får Jacob Taarnhøj og Thomas Warberg, begge deltagere fra programmets anden sæson med henholdsvis 99 og 113 point, muligheden for at vinde stormester Lasse Rimmers anerkendelse ved at mestre de udfordringer, de stilles overfor.

Programmet byder også på comeback fra Sofie Jo Kaufmanas og Linda P, som konkurrerede tæt i den femte sæson med 78 og 79 point, samt Eva Jin fra den sjette sæson, som med 71 point havde den laveste score blandt de udvalgte ‘tabere’.

Lasse Rimmer vender tilbage som den karismatiske stormester, med Mark Le Fevre ved sin side som assistent, klar til at lede deltagerne gennem deres forsøg på revanche.