Antallet af kvindelige bekendtskaber har ikke været lavt for Elon Musk. Og nu er han også blevet afsløret i en vild affære.

Elon Musk har ikke blot bevist, at han er rigtig god til at lave børn. Han har også flere gange bevist, at han har heldet med sig hos damerne.

LÆS OGSÅ: Johnny Depp vil delvist anke sag mod Amber Heard

Og nu viser det sig, at det ikke blot er kvinder udenfor forhold, der falder for ham. Det gør kvinder, der allerede er i et forhold med en af verdens rigeste mænd åbenbart også.

Ifølge det anerkendte medie Wall Street Journal, har Elon Musk nemlig haft en affære med Google-stifter Sergey Brins kone, Nicole Shanahan.

Det amerikanske medie mener at vide, at det skulle være sket i december sidste år.

Affæren blev dog opdaget af Sergey Brin, og det har derfor været en dyr fornøjelse for både Elon Musk og Nicole Shanahan.

Ikke nok med, at Sergey Brin har gjort det forbi med Nicole Shanahan, så er der ikke længere noge venskab mellem de to rigmænd.

Ifølge Wall Street Journal har Elon Musk i bogstaveligste forstand være på knæ for Sergey Brin, for at sige undskyld for affæren.

LÆS OGSÅ: Angelina Jolie vinder retssag mod Brad Pitt

Angiveligt er undskyldningen blevet accepteret, men det ændrer dog ikke på det faktum, at de to rigmænd ikke længere har samme venskab, som de havde forinden.